Kim Lagerweij groene grafisch ontwerper
Hoe werkt groeipapier?
SizaWerk en Scalabor
Bee-Foundation, Meters maken voor bijen

Over Pluk de Dag

Al van jongs af aan kun je mij vaak vinden in de natuur. Ik had het geluk om op het prachtige eiland Texel op te groeien. Hier kon ik uren door het bos, de duinen en op het strand ronddwalen. Ik verwonderde mij als kind al over hoe een bloem uit een heel klein zaadje kon groeien. Ook verwonderde ik me over de diversiteit van het leven om mij heen. Over hoe alles op elkaar inspeelt, elkaar nodig heeft.

Graag zet ik mij dan ook in voor het behoud van deze biodiversiteit. Zodat we kunnen blijven genieten van al het moois dat onze thuis planeet te bieden heeft.

Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Als grafisch ontwerper draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld.

De geschenken met groeipapier zijn een perfect medium voor mijn ontwerpen en voor jouw duurzame bedrijfscommunicatie.

Een betere wereld begint bij je bedrijf

Veel organisaties beseffen steeds meer het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze willen impact maken met datgene waar ze goed in zijn en ze willen samen met hun klanten de wereld een stukje mooier maken!

Als grafisch ontwerper met een groen hart help ik jullie graag aan een bloeiend geschenk dat nog lang in de gedachte van jullie klanten of personeel blijft en dat jullie boodschap versterkt.

Voordelen van groeipapier op een rij

  • Je geeft een uniek geschenk met een mooie symbolisch waarde.
  • Je relaties kunnen nog lang nagenieten van de bloemen uit het groeipapier en zo elke keer weer aan de mooie boodschap denken.
  • Je koopt een verantwoord product. Pluk de dag produceert de ontwerpen op een zo verantwoord mogelijke manier, met gebruik van bio-inkten en milieuvriendelijk papier.
  • Het groeipapier belandt niet zomaar bij het oud papier, maar in de tuin of op je balkon.
  • Je helpt de bijen een handje doordat Pluk de dag een gedeelte van haar omzet schenkt aan een bijenproject.

Grafisch ontwerp

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe huisstijl voor jullie bedrijf? Ik denk graag met jullie mee over de beste manier om jullie missie te communiceren. Neem een kijkje op www.kimlagerweij.nl

Visie op duurzaamheid

Wil je meer lezen over mijn visie op duurzaamheid? Kijk dan op deze pagina.

Sociale werkplaats

Samen met de sociale werkplaats van SizaWerk, Hart van Velp en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor uit Arnhem, worden de producten gemaakt. Zij kijken naar ieders mogelijkheid om zijn of haar ambities waar te maken. Pluk de Dag vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien in hun mogelijkheden.

Bijen

Ik doneer een deel van de omzet aan een stichting die zich inzet voor het welzijn van de bijenpopulatie.

De Bee-foundation helpt het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders te versterken door het aanleggen van bijenoases. Pluk de dag steunt ze hierbij van harte!

De bijensterfte is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Pluk de dag hecht veel waarde aan een wereld waarin bijen ‘weelderig tieren’. Bijen hebben namelijk een belangrijke rol in het bevruchten van onze gewassen. Als de bijen uitsterven duurt het niet lang voordat de mensheid hetzelfde lot ondergaat.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pluk de dag kado
Average rating:  
 3 reviews
 by Jeffrey
Snel en simpel geregeld!

Tijdens deze pandemie leken deze kaartjes een ideaal gebaar voor onze collega's om wat positiviteit te brengen. We zijn snel en op maat geholpen. Ook alle vragen zijn snel beantwoord, en uiteraard zijn de kaartjes zelf ook helemaal goed.
Namens Fair Wear bedankt!

 by Karin van Troostgeschenk.nl

Het is fijn om met Kim samen te werken en nog fijner, dat we met deze kaart zoveel liefde overbrengen kunnen. Gedeeld leed kun je beter dragen.

 by Lidwina Brusche
Leuke en inspirerende kaarten met een mooi principe erachter!

Alles wat je aandacht geeft groeit... Ik was meteen enthousiast over Kim en haar missie. Want zo werkt het natuurlijk ook met ondernemers die een eigen bedrijf hebben! Je geeft het elke dag liefde en aandacht en dan ontstaat er iets moois. Het kost tijd en toewijding... Het gaat niet vanzelf. Dat vind ik heel belangrijk om mensen hiervan bewust te maken. Zoals het in de natuur werkt, zo werkt het ook in andere aspecten van het leven, zoals ondernemerschap.
Ik ben erg blij met de kaarten van Kim en ga er mijn klanten mee verrassen! Kim, dankjewel 🙂 Je bent een super mooie vrouw en je hebt veel creatieve rijkdom te geven... Wat ook allemaal weer terug komt in de kaarten. Ga zo door, ik ondersteun het van harte. Aanrader!