Groeipapier bestellen, andere vragen of wil je een offerte voor een opdracht op maat? Neem gerust contact op met Pluk de Dag, green graphics door het formulier hieronder in te vullen.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Groeipapier bestellen bij Pluk de dag of vragen? Neem contact op
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pluk de dag, green graphics
Average rating:  
 5 reviews
 by Saskia Bish van Solid Sense
Originele kaarten

Een bijzondere kaart in een bijzondere tijd voor onze klanten. Blij mee! Kim, bedankt voor de prettige samenwerking en het snelle schakelen!

 by Nicole
Ideaal als relatiegeschenk

Elk jaar in december stuur ik een mailing naar mijn relaties als dank voor de fijne samenwerking. Ik vind het belangrijk om het jaar met een mooie boodschap af te sluiten en de GROW YOUR THOUGHTS kaarten sluiten daar perfect op aan.

Het is niet alleen een groen kado wat je aan relaties kan geven, het is ook inspirerend. In de kaart wordt gevraagd om je wensen op te schrijven. Dit kunnen natuurlijk ook je doelen zijn voor het nieuwe jaar. Het idee plant je, groeit en bloeit net als je voornemens. Want zoals op de kaart staat. Alles wat je (liefde en) aandacht geeft groeit. Dat is dan ook de boodschap geweest aan mijn relaties.

 by Michel Lancee
Verrassing!

Voor mijn reisorganisatie heeft Kim een uniek en op maat gemaakt cadeautje ontworpen wat gasten in de bus krijgen na afloop van hun reis. Reacties als "wat een verrassing!" en "hier wordt ik helemaal blij van" bewijzen dat Kim is geslaagd in haar opzet. Bedankt voor de goede samenwerking Kim!

 by Yvonne Renckens
Mooi eindejaarsgeschenk

Kim introduceerde haar 'Grow your thoughts' kaarten tijdens een van mijn netwerk events. Ze werden gelijk enthousiast ontvangen en omdat het tegen het einde van het jaar liep, werden er diverse bestellingen geplaatst door de onderneemsters die aanwezig waren. Een prachtige manier om iemand te bedanken voor een fijn jaar en diegene te inspireren om nieuwe dromen waar te maken!

 by Bie Organized
Origineel relatiegeschenk

Ik heb een aantal van mijn relaties de Grow your Thoughts kaarten gestuurd toen mijn bedrijf 1 jaar bestond. De reacties waren superleuk en positief! Heel blij ook met de snelle service van Kim.