Groeipapier bestellen, andere vragen of wil je een offerte voor een opdracht op maat? Neem gerust contact op met Pluk de Dag, green graphics door het formulier hieronder in te vullen.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Groeipapier bestellen bij Pluk de dag of vragen? Neem contact op
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pluk de dag, green graphics
Average rating:  
 3 reviews
 by Michel Lancee
Verrassing!

Voor mijn reisorganisatie heeft Kim een uniek en op maat gemaakt cadeautje ontworpen wat gasten in de bus krijgen na afloop van hun reis. Reacties als "wat een verrassing!" en "hier wordt ik helemaal blij van" bewijzen dat Kim is geslaagd in haar opzet. Bedankt voor de goede samenwerking Kim!

 by Yvonne Renckens
Mooi eindejaarsgeschenk

Kim introduceerde haar 'Grow your thoughts' kaarten tijdens een van mijn netwerk events. Ze werden gelijk enthousiast ontvangen en omdat het tegen het einde van het jaar liep, werden er diverse bestellingen geplaatst door de onderneemsters die aanwezig waren. Een prachtige manier om iemand te bedanken voor een fijn jaar en diegene te inspireren om nieuwe dromen waar te maken!

 by Bie Organized
Origineel relatiegeschenk

Ik heb een aantal van mijn relaties de Grow your Thoughts kaarten gestuurd toen mijn bedrijf 1 jaar bestond. De reacties waren superleuk en positief! Heel blij ook met de snelle service van Kim.