Brochure ontwerp op maat

Bekijk de mogelijkheden voor een ontwerp op maat.
Klik op de afbeelding hieronder om door de brochure te bladeren.

  • Groeikaart Utrechtzorg

Ontwerp op maat

Hoe kan je de waardering voor je (zakelijke) relaties laten blijken? Hoe blijf je langer in hun herinnering? Hoe kan je jouw boodschap op een originele en ‘groene’ manier overbrengen?

‘Pluk de dag’ heeft een creatief en fleurig antwoord bedacht op deze vragen. Ik ontwerp namelijk ook groeipapiergeschenken op maat.
Dus heb jij een leuk idee? Of wil je hier graag nog over sparren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan kunnen we kijken wat we samen kunnen laten groeien!

Vanaf 50 stuks kan ik een sticker op de achterkant van ‘Grow your thoughts, memory en love plaatsen. Zie de prijzen op de productpagina’s. Vanaf 250 stuks kan de omslag bedrukt worden met eigen tekst en logo. Midgard 4 odc liet een ‘Grow your thoughts’ kaartje met eigen boodschap maken. Zij doopten het om tot ‘Voed je dromen’.

Zie prijzen en mogelijkheden voor een ontwerp op maat in de brochure hieronder.

Voor Made in Arnhem maakte ik ‘Grow your thoughts’ kaarten op maat. Met hun eigen tekst, logo en huisstijlkleuren. Ook ontwierp ik een opdruk voor groeipapierentassen om de stad Arnhem te promoten als groene en creatieve stad. Daarnaast ontwierp ik een opdruk voor tassen die tijdens een congres ingezet kunnen worden. Deze tassen zijn gemaakt van katoenafval vermengt met grasvezels.

Voor Utrechtzorg ontwierp ik groeikaarten die samenwerking stimuleren. ‘Samen kunnen we goede ideeën laten bloeien.’

Zie onderaan deze pagina de brochure met mogelijkheden voor een ontwerp op maat.