Kim Lagerweij | Pluk de dag

Over pluk de dag

Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Daarom draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld.

Zo maak ik gebruik van biologische inkten voor het groeipapier, gebruik ik karton gemaakt van landbouwafval en geef ik mens en dier graag de kans om te groeien.

Men kan met de geschenken van Pluk de dag laten zien om wie je geeft en je wensen laten uitkomen!

Duurzaamheid

Wil je meer lezen over mijn visie op duurzaamheid? Kijk dan op deze pagina.

grafisch ontwerp

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe huisstijl voor jullie groeiende bedrijf? Neem dan een kijkje op www.kimlagerweij.nl

Samenwerking met de sociale werkplaats van Sizawerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor

Sociale werkplaats

Samen met de sociale werkplaats van SizaWerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor uit Arnhem, worden de producten gemaakt. Zij kijken naar ieders mogelijkheid om zijn of haar ambities waar te maken. Pluk de dag vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien in hun mogelijkheden.

Bee-foundation; voor een versterking van het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders

Bijen

Ik doneer een deel van de omzet aan een stichting die zich inzet voor het welzijn van de bijenpopulatie.

De Bee-foundation helpt het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders te versterken door het aanleggen van bijenoases. Pluk de dag steunt ze hierbij van harte!

De bijensterfte is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Pluk de dag hecht veel waarde aan een wereld waarin bijen ‘weelderig tieren’. Bijen hebben namelijk een belangrijke rol in het bevruchten van onze gewassen. Als de bijen uitsterven duurt het niet lang voordat de mensheid hetzelfde lot ondergaat.

.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pluk de dag kado
Average rating:  
 10 reviews
 by Sportbedrijf Arnhem

Leuke en vrolijke reacties kregen we van onze medewerkers op dit groei en bloei kaartje. Bedankt Kim voor het meedenken en het geleverde maatwerk.

 by Jeffrey
Snel en simpel geregeld!

Tijdens deze pandemie leken deze kaartjes een ideaal gebaar voor onze collega's om wat positiviteit te brengen. We zijn snel en op maat geholpen. Ook alle vragen zijn snel beantwoord, en uiteraard zijn de kaartjes zelf ook helemaal goed.
Namens Fair Wear bedankt!

 by Karin van Troostgeschenk.nl

Het is fijn om met Kim samen te werken en nog fijner, dat we met deze kaart zoveel liefde overbrengen kunnen. Gedeeld leed kun je beter dragen.

 by Saskia Bish van Solid Sense
Originele kaarten

Een bijzondere kaart in een bijzondere tijd voor onze klanten. Blij mee! Kim, bedankt voor de prettige samenwerking en het snelle schakelen!

 by Lidwina Brusche
Leuke en inspirerende kaarten met een mooi principe erachter!

Alles wat je aandacht geeft groeit... Ik was meteen enthousiast over Kim en haar missie. Want zo werkt het natuurlijk ook met ondernemers die een eigen bedrijf hebben! Je geeft het elke dag liefde en aandacht en dan ontstaat er iets moois. Het kost tijd en toewijding... Het gaat niet vanzelf. Dat vind ik heel belangrijk om mensen hiervan bewust te maken. Zoals het in de natuur werkt, zo werkt het ook in andere aspecten van het leven, zoals ondernemerschap.
Ik ben erg blij met de kaarten van Kim en ga er mijn klanten mee verrassen! Kim, dankjewel 🙂 Je bent een super mooie vrouw en je hebt veel creatieve rijkdom te geven... Wat ook allemaal weer terug komt in de kaarten. Ga zo door, ik ondersteun het van harte. Aanrader!

 by Annemarie van Heijmans
Grow your thoughts

Voor de Vakbeurs Klimaat hebben we de Grow your thoughts kaartjes laten maken. De reacties op de kaartjes waren erg leuk. Kim van Pluk de Dag heeft snel gereageerd en met ons mee gedacht. Door haar professionele en snelle reactie hebben we de kaartjes op tijd binnen gekregen, voorzien van ons logo en eigen tekst. Tot de volgende keer !

 by Drive Letselschade
Mooie, originele kaartjes

Wij hebben bij Pluk de dag "grow your thoughts" kaartjes besteld. Wij wilden iets speciaals en blijvend voor onze cliënten. De kaartjes (met logo) zien er prachtig uit. Het bestelproces verliep soepel en de kaartjes werden snel bezorgd.

 by Nicole
Ideaal als relatiegeschenk

Elk jaar in december stuur ik een mailing naar mijn relaties als dank voor de fijne samenwerking. Ik vind het belangrijk om het jaar met een mooie boodschap af te sluiten en de GROW YOUR THOUGHTS kaarten sluiten daar perfect op aan.

Het is niet alleen een groen kado wat je aan relaties kan geven, het is ook inspirerend. In de kaart wordt gevraagd om je wensen op te schrijven. Dit kunnen natuurlijk ook je doelen zijn voor het nieuwe jaar. Het idee plant je, groeit en bloeit net als je voornemens. Want zoals op de kaart staat. Alles wat je (liefde en) aandacht geeft groeit. Dat is dan ook de boodschap geweest aan mijn relaties.

 by CuKi
Leuk cadeau voor veel gelegenheden!

Wij zijn een cadeauwinkel in Amsterdam West en verkopen al met veel plezier geruime tijd deze leuke kaarten. Vooral fijn om te zien dat echt iedereen de kaarten leuk vindt en dat ze voor ontzettend veel gelegenheden toepasselijk zijn. Leuk design, formaat en bovenal.. its the thought that counts!

Liefs, Team CuKi

 by Molenplaats Sonsbeek

Wij verkopen met veel plezier de kaarten van Kim. Vorige week kwam er een vriendelijke man die alle kaarten die er nog waren wilde kopen. Zijn broer ging op wereldreis en hij gaf hem de kaarten mee om aan de nieuwe vrienden (waar dan ook ter wereld) die hij op zijn reis zou maken te geven. Zo wordt de hele wereld gelijk een beetje mooier!