Kim Lagerweij | Pluk de dag

Over pluk de dag

Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Daarom draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld.

Zo maak ik gebruik van biologische inkten voor het groeipapier, gebruik ik karton gemaakt van landbouwafval en geef ik mens en dier graag de kans om te groeien.

Men kan met de geschenken van Pluk de dag laten zien om wie je geeft en je wensen laten uitkomen!

Duurzaamheid

Wil je meer lezen over mijn visie op duurzaamheid? Kijk dan op deze pagina.

grafisch ontwerp

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe huisstijl voor jullie groeiende bedrijf? Neem dan een kijkje op www.kimlagerweij.nl

Samenwerking met de sociale werkplaats van Sizawerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor

Sociale werkplaats

Samen met de sociale werkplaats van SizaWerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor uit Arnhem, worden de producten gemaakt. Zij kijken naar ieders mogelijkheid om zijn of haar ambities waar te maken. Pluk de dag vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien in hun mogelijkheden.

Bee-foundation; voor een versterking van het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders

Bijen

Ik doneer een deel van de omzet aan een stichting die zich inzet voor het welzijn van de bijenpopulatie.

De Bee-foundation helpt het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders te versterken door het aanleggen van bijenoases. Pluk de dag steunt ze hierbij van harte!

De bijensterfte is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Pluk de dag hecht veel waarde aan een wereld waarin bijen ‘weelderig tieren’. Bijen hebben namelijk een belangrijke rol in het bevruchten van onze gewassen. Als de bijen uitsterven duurt het niet lang voordat de mensheid hetzelfde lot ondergaat.

.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pluk de dag kado
Average rating:  
 2 reviews
 by CuKi
Leuk cadeau voor veel gelegenheden!

Wij zijn een cadeauwinkel in Amsterdam West en verkopen al met veel plezier geruime tijd deze leuke kaarten. Vooral fijn om te zien dat echt iedereen de kaarten leuk vindt en dat ze voor ontzettend veel gelegenheden toepasselijk zijn. Leuk design, formaat en bovenal.. its the thought that counts!

Liefs, Team CuKi

 by Molenplaats Sonsbeek

Wij verkopen met veel plezier de kaarten van Kim. Vorige week kwam er een vriendelijke man die alle kaarten die er nog waren wilde kopen. Zijn broer ging op wereldreis en hij gaf hem de kaarten mee om aan de nieuwe vrienden (waar dan ook ter wereld) die hij op zijn reis zou maken te geven. Zo wordt de hele wereld gelijk een beetje mooier!