Kim Lagerweij | Pluk de dag

Over pluk de dag

Mijn naam is Kim Lagerweij en ik zie de wereld als een groot kado. Daarom draag ik graag bij aan een nog mooiere wereld.

Zo maak ik gebruik van biologische inkten voor het groeipapier, gebruik ik karton gemaakt van landbouwafval en geef ik mens en dier graag de kans om te groeien.

Men kan met de geschenken van Pluk de dag laten zien om wie je geeft en je wensen laten uitkomen!

grafisch ontwerp

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe huisstijl voor jullie groeiende bedrijf? Neem dan een kijkje op www.kimlagerweij.nl

Samenwerking met de sociale werkplaats van Sizawerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor

Sociale werkplaats

Samen met de sociale werkplaats van SizaWerk en arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor uit Arnhem, worden de producten gemaakt. Zij kijken naar ieders mogelijkheid om zijn of haar ambities waar te maken. Pluk de dag vindt het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien in hun mogelijkheden.

Bee-foundation; voor een versterking van het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders

Bijen

Ik doneer een deel van de omzet aan een stichting die zich inzet voor het welzijn van de bijenpopulatie.

De Bee-foundation helpt het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders te versterken door het aanleggen van bijenoases. Pluk de dag steunt ze hierbij van harte!

De bijensterfte is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Pluk de dag hecht veel waarde aan een wereld waarin bijen ‘weelderig tieren’. Bijen hebben namelijk een belangrijke rol in het bevruchten van onze gewassen. Als de bijen uitsterven duurt het niet lang voordat de mensheid hetzelfde lot ondergaat.

.